Online velkoobchod potravin a portál mujBidvest.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidvest Czech Republic. Naleznete zde mražené,
chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.
Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

Mohlo by Vás zajímat

Mohlo by Vás zajímat

zprávy z www.bidvest.cz | celý přehled zpráv zde
300x ve Vaší kuchyni

300x ve Vaší kuchyni

27. března 2015 | Mezi naše obchodní zástupce patří i šéfkuchař Petr Konečný. Před třemi lety začal jezdit po školních kuchyních v rondonu, aby přiložil ruku k dílu. Mohl tak ukázat v praxi použití surovin, které dříve popisoval jen teoreticky. Jeho snaha oživit jídelníčky přerostla v projekt Šéfkuchaři Bidvest ve Vaší kuchyni.
1990 | otevření obchodního zastoupení Nowaco v Československu

1990 | otevření obchodního zastoupení Nowaco v Československu

25. března 2015 | Jedeme v tom s Vámi již 25 let a vzpomínáme na začátky: Dánská firma Nowaco vypsala v roce 1990 v českých novinách inzerát. Hledala partnera, se kterým by založila v Československu obchodní zastoupení své společnosti. Cílem podnikání byl export československých potravin, zejména masa a mléčných produktů do celého světa.
Jedeme v tom s Vámi již 25 let

Jedeme v tom s Vámi již 25 let

18. března 2015 | Začalo to v září 1990 ve stavební buňce na stadionu Tatra Smíchov v Praze 5. Jediný člověk v malinké kanceláři zastupoval v tehdejším Československu dánské Nowaco, které se zabývalo především exportem zboží po celém světě. Za 25 let se firma proměnila v Bidvest, který znáte dnes. Již 17 let jsme největší a hlavně celoplošný distributor potravin v ČR a výrobce populární zmrzliny Prima či výrobků Nowaco.
Inspirace pro jídelny

Inspirace pro jídelny

6. března 2015 | Více než 1000 kuchařek a kuchařů z cca 700 jídelen se v únoru a březnu již tradičně účastní putovního školení Nové trendy v moderním vaření. Šéfkuchaři z Bidvestu se pro letošní 8. ročník inspirovali zdravou výživou a zaměřili se na alternativní přílohy. Ovšem jejich hlavním cílem jako vždy je, aby neotřelé pokrmy přijaly děti.
Jak uvést alergeny na jídelním lístku?

Jak uvést alergeny na jídelním lístku?

2. března 2015 | Nabízí se tři způsoby. Záleží jen na Vás, zda si chcete ušetřit práci na začátku a vystavit se možným problémům, nebo věnujete jídelnímu lístku čas a budete mít všechno černé na bílém kvůli případným sporům.
Vyrábíme a chladíme na zelenou

Vyrábíme a chladíme na zelenou

11. února 2015 | Všichni na společném životním prostředí zanecháváme stopy. Jedním z kroků, kterým může výrobce a velkoobchod potravin Bidvest zátěž odlehčit, je odběr ekologicky vyráběné elektřiny. Nyní ji má zajištěnou na roky 2015 až 2017.