Online velkoobchod potravin a portál mujBidvest.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidvest Czech Republic. Naleznete zde mražené,
chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.
Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

nejnovější zprávy z www.bidvest.cz
celý přehled zpráv zde
Prestižní certifikáty obhájeny

Prestižní certifikáty obhájeny

23. září 2016 | Každoroční série nezávislých auditů potvrdila vysokou kvalitu a hygienický standard výrobních a logistických provozů Bidvest v Kralupech i v Opavě. Díky nejlepším možným hodnocením se perioda některých kontrol prodlužuje z 12 na 18 měsíců.
Čerstvé kuřecí maso Česká drůbež

Čerstvé kuřecí maso Česká drůbež

16. září 2016 | Bidvest připravil novou řadu chlazeného kuřecího masa pro gastronomii. Etikety Česká drůbež se tak rozšíří ze zmrazených produktů pro maloobchod také na velkobalení. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin.
EET: Autentizace a nové výjimky

EET: Autentizace a nové výjimky

13. září 2016 | 1. září ministerstvo financí začalo přidělovat podnikatelům autentizační údaje a upřesnilo některé informace k elektronické evidenci tržeb. Občerstvení bez posezení a služeb, např. dodavatelé pizzy nebo stánky s občerstvením na adventních trzích, nejsou stravovací službou, ale dodáním zboží, a tak se pro ně povinnost EET posouvá až do 3. fáze.
Nové listové rolky Bagetier

Nové listové rolky Bagetier

9. září 2016 | K úspěšné lednové novince přibyly na sklonku léta hned čtyři další nové rolky, tři sladké a jedna slaná. Bidvest Opava pod značkou Bagetier zahájil výrobu nové řady bohatě plněného jemného pečiva z vlastních listových těst. Vznikly zajímavé kombinace populárních i netradičních chutí.
Maso, jeho dělení a použití 2 | Hovězí maso

Maso, jeho dělení a použití 2 | Hovězí maso

6. září 2016 | Víte, že hovězí maso patří ke zdravému životnímu stylu? Jak se mění barva masa s věkem zvířete? Které hovězí je zadní a které přední? Proč si vybrat na guláš kližku a proč kýtu? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší článek Hovězí maso – druhý díl seriálu o mase, hlavním dělení a vhodném použití jednotlivých částí.
Čerstvé lesní houby za skvělé ceny

Čerstvé lesní houby za skvělé ceny

2. září 2016 | Je libo předkrm z lišek či hustá hřibová polévka? Nechoďte do lesa, obraťte se na velkoobchod potravin Bidvest. Objednejte si pravé hřiby, lišky nebo podzimní směs vybíravého šumavského houbaře a za dva dny máte na stole bedničku čerstvě nasbíraných, očištěných hub.
Snídaně je Vaše vizitka

Snídaně je Vaše vizitka

23. srpna 2016 | Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidvest Foodservice nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.