Online velkoobchod potravin a portál mujBidvest.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidvest Czech Republic. Naleznete zde mražené,
chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.
Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

nejnovější zprávy z www.bidvest.cz
celý přehled zpráv zde
Změna názvu společnosti

Změna názvu společnosti

1. prosince 2016 | K 1. lednu 2017 měníme název společnosti z Bidvest na Bidfood. Všechno ostatní zůstává beze změn.
Maso, jeho dělení a použití 6 | Jehněčí maso

Maso, jeho dělení a použití 6 | Jehněčí maso

29. listopadu 2016 | Víte, že jehněčí je přírodní a kvalitní druh masa, že příjemně voní? Jaký je rozdíl mezi jehněčím a skopovým masem? Kolik váží jehněčí svíčková? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší článek Jehněčí maso – šestý díl seriálu o mase, hlavním dělení a vhodném použití jednotlivých částí.
Čerstvá ryba týdne: Siven arktický

Čerstvá ryba týdne: Siven arktický

28. listopadu 2016 | V úterý přijedou z Dánska první siveni za výhodnou cenu. Siveny arktické chová malý lokální rybář z oblasti Himmerland na severu Dánska. Využijte jedinečnou nabídku a objednejte si Sivena arktického hned na středu 30. listopadu, nejpozději na pondělí 5. prosince. Potom siveni zůstanou v nabídce na objednávku za vyšší cenu.
Italská vína 6 | Vinařství Marco Felluga z Friuli – Venezia Giulia

Italská vína 6 | Vinařství Marco Felluga z Friuli – Venezia Giulia

22. listopadu 2016 | Z italské oblasti Friuli – Venezia Giulia pochází vedle oblíbených vín značky Victoria dal Cuore del Friuli také vína ze známého vinařství Marco Felluga. Kultivovaná moderní a svěží vína Marco Felluga představuje 6. díl seriálu článků "Italská vína".
Exkluzivně: Smažené sýry Madeland a Jihočeská Niva

Exkluzivně: Smažené sýry Madeland a Jihočeská Niva

15. listopadu 2016 | Renomované značky Madeta a Nowaco spojily své know‑how. Na český trh přinesly dva naprosto výjimečné výrobky – obalované předsmažené sýry Jihočeská Niva a Madeland. Obě novinky míří jak do gastronomických provozů, tak k maloobchodnímu spotřebiteli. Díky výjimečné chuti, konzistenci, barvě a vůni si již dnes získávají spoustu příznivců, kteří milují obalovaný sýr, ale uvítají změnu.
Zeleninové saláty nově z Opavy

Zeleninové saláty nově z Opavy

11. listopadu 2016 | Zeleninové saláty se těší stále větší oblibě. Proto se Bidvest rozhodl investovat do jejich výroby. V červenci Bidvest otevřel plně automatickou výrobní linku v Opavě. Klasika i novinky nejvyšší kvality budou do konce roku zcela z vlastní výroby.
Maso, jeho dělení a použití 5 | Telecí maso

Maso, jeho dělení a použití 5 | Telecí maso

8. listopadu 2016 | Víte, že telecí maso je dietní a lehce stravitelné? Znáte brzlík? Od kolika měsíců nejde o telecí maso, ale o mladé hovězí? Co znamená milkfed, grainfed nebo rosé? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší článek Telecí maso – pátý díl seriálu o mase, hlavním dělení a vhodném použití jednotlivých částí.
Čerstvá ryba týdne: Tuňák žlutoploutvý

Čerstvá ryba týdne: Tuňák žlutoploutvý

4. listopadu 2016 | Z Indie o víkendu přiletí tuňák žlutoploutvý za mimořádnou cenu. Nepropásněte jedinečnou nabídku a objednejte si filety sashimi (AA kvalita) hned na pondělí 7. listopadu, nejpozději na pondělí 14. listopadu. Potom filety v nabídce zůstanou, ale opět za vyšší cenu.