Online velkoobchod potravin a portál mujBidvest.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidvest Czech Republic. Naleznete zde mražené,
chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.
Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

Kuba tradiční tvarohový krém

Nejlepší je Kuba

23. července 2014 | Svět potravin přinesl test mražených krémů v polevě. Autoři si přitom položili otázku, zde jsou zmrzliny vhodným osvěžením nebo spíše kalorickou bombou. Prima zmrzlina měla mezi 14 vzorky tři zástupce. Vítězem testu se stal její Kuba, o druhé a třetí místo se podělil Mrož tvaroh se smetanou s Lidlovským Smíškem a uprostřed žebříčku skončil Pegas Vanilka. | Více zde

Hovězí maso na steaky z kanadských farem

Hovězí maso na steaky z kanadských farem

20. června 2014 | Hovězí maso Heritage Angus Beef je produkt ve své nejlepší podstatě, jak ho příroda stvořila. Vyzrálé hovězí maso ze Severní Ameriky dováží velkoobchod potravin Bidvest střídavě z USA a Kanady. Zatímco steaková masa z USA mají v Česku velmi dobře zavedené jméno, kanadské hovězí maso restaurace teprve objevují. | Více zde

Kde koupit maso na steaky?

Kde koupit maso na steaky?

19. června 2014 | Čerstvé ryby, kvalitní uzeniny, těstoviny, oleje, sýry? Podobně se ptá řada běžných lidí, kteří nemají možnost nakupovat špičkové potraviny určené pro gastronomii. Velkoobchod potravin Bidvest má řešení: první Nowaco market, Havlíčkova 13, poblíž Masarykova nádraží v Praze. | Více zde a na www.nowacomarket.cz

Zvěřina Petron 3 | Zpracování zvěřiny máme pod kontrolou

Zvěřina Petron 3 | Zpracování zvěřiny máme pod kontrolou

16. června 2014 | Dodržení legálních postupů, stálý státní veterinární dohled a odbornost zaměstnanců Bidvest zajišťují, aby se k zákazníkům dostala jen zdravá, perfektně opracovaná zvěřina. | Více zde

Ozvěny kurzu Tofu hravě a zdravě - Petr Zborník

Ozvěny kurzu Tofu hravě a zdravě

29. května 2014 | Díky Vašim pozitivním ohlasům na dubnový kurz v Bidvest Gastrostudiu přinášíme rozhovor s jeho lektorem Petrem Zborníkem, šéfkuchařem oblíbené pražské vegetariánské restaurace Maranatha. Kurzu se účastnili zákazníci velkoobchodu potravin Bidvest od kuchařek a kuchařů z mateřských škol po pětihvězdičkový hotel. | Více zde

Festival české kuchyně v Dillí - Marek Svoboda

Festival české kuchyně v Dillí

19. května 2014 | V indickém Dillí v nejprestižnějším hotelu ITC Maurya ve vyhlášené restaurací West View se naplno rozvoněla česká jídla. Pestrou gastronomickou přehlídku tradičních i moderně pojatých českých pokrmů zde připravil Marek Svoboda, šéfkuchař Bidvest Gastrostudia. | Více zde

Další zprávy zde

www.objednatzbozi.cz má nové jméno, nové funkce, nový vzhled

pro správné zobrazení stiskněte klávesy Ctrl+F5

/ více zde >